Ved stranden

Der gik en mand nede i strandkanten og skubbede iltert alle bølger tilbage i havet.
– Hvorfor gør du det? spurgte en forbipasserende nysgerrigt.
– Jeg vil ikke ha’ dem her, de kommer fra fremmede kyster, svarede den iltre.
– Åh, sagde den nysgerrige eftertænksomt. Og tilføjede så: Men du skulle nu få en snak med Afrodite om dit forehavende. Hun blev født i havet og bragte kærlighed, skønhed og frugtbarhed til mennesket. Det ville ikke være godt, om hun tog sine gaver tilbage og forsvandt i havet med et surt klask med halen.

Om Per Brahde

Denne blog tilhører Per Brahde, freelance journalist og skribent. Leverer løsninger inden for formidling, kommunikation, research og information. Uddannet cand.mag. i Dansk og Filosofi, Aalborg Universitet 2007 og skov- og landskabsingeniør, Skovskolen 1976.
Dette indlæg blev udgivet i Politik, Samfund, Vagabonderende tanker. Bogmærk permalinket.