Ved stranden

Der gik en mand nede i strandkanten og skubbede iltert alle bølger tilbage i havet.
– Hvorfor gør du det? spurgte en forbipasserende nysgerrigt.
– Jeg vil ikke ha’ dem her, de kommer fra fremmede kyster, svarede den iltre.
– Åh, sagde den nysgerrige eftertænksomt. Og tilføjede så: Men du skulle nu få en snak med Afrodite om dit forehavende. Hun blev født i havet og bragte kærlighed, skønhed og frugtbarhed til mennesket. Det ville ikke være godt, om hun tog sine gaver tilbage og forsvandt i havet med et surt klask med halen.

Share

Om Per Brahde

Denne blog tilhører Per Brahde, freelance journalist og skribent. Leverer løsninger inden for formidling, kommunikation, research og information. Uddannet cand.mag. i Dansk og Filosofi, Aalborg Universitet 2007 og skov- og landskabsingeniør, Skovskolen 1976.
Dette indlæg blev udgivet i Politik, Samfund, Vagabonderende tanker. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.