Om

Med et lån fra Friedrich Nietzsche er Tilløb og Afløb en blog ’for alle og for ingen’. Endnu en lille krusning på nettets vidtstrakte ocean af hjemmesider, blogge, nyhedsmedier, sociale medier og meget andet.

Som navnet antyder, vil bloggen bestå af spredte tanker, der har taget land på min lille personlige kyst og derfra vender tilbage i form af kortere eller længere indlæg: aforismer, portrætter, skitser og kommentarer til den standende debat. Om emner, der optager mig, såsom musik, litteratur, filosofi, samfund og kultur. Ofte illustreret med egne fotos – når det ikke har været nødvendigt at ty andetsteds hen for at finde egnet materiale.

Kommentarer i form af mail er naturligvis meget velkomne, blot du ikke forventer, dine bemærkninger altid vil udløse et svar endsige en længere diskussion fra min side.

Derimod er der nu lukket for kommentarer direkte på de enkelte indlæg. Det giver for meget spam, ofte med giftige links. Selv om spamfilteret tager langt det meste, er der bedre at bruge tid på.

Andre steder, du kan fange mig, er på Facebook.