Balladen om Lars Hedegaard

I aften interview på DR2 kl. 22:30 om det herostratisk berømte interview med Lars Hedegaard – sidste søndag, samme kanal. I aften er det Poul Erik Skammelsen fra TV2 News, som for en aften gæster DR2 – med Martin Krasnik i den varme stol.

Imens bedyrer Katrine Winkel Holm på sin blog, at hendes henvendelser til Martin Krasnik og Ulrik Haagerup ikke var i egenskab af DR-bestyrelsesmedlem; nej, fy da: “Man kan sige, at jeg de facto har været en slags kommunikations-medarbejder i Trykkefrihedsselskabet,” skriver hun fro og frejdigt.

Det må således antages at være et tilfælde, når hendes faderlige våben- og meningsfælle, Søren Krarup, har haft et vældigt sving i både pen og galde i anledning af samme “Mordforsøg for åben skærm“, som han i Berlingske.dk blandt andet har kaldt interviewet.

Ole Hyltoft, næstformand i DR’s bestyrelse, forsikrer sukkersødt: “Det sker, at jeg i min glæde og i min ansvarsfølelse for DR nu og da – der kan gå måneder imellem – skriver en opmuntrende mail til en DR-medarbejder, som jeg synes har gjort et godt stykke arbejde.” Så det agter hr. Hyltoft ufortrødent at fortsætte med.

Trods en klar udmelding, rejst i kølvandet efter sidste søndags bataljer, fra formanden i DR’s bestyrelse, Michael Christiansen: “Hvis et bestyrelsesmedlem ønsker at fremføre kritik over et program, er kommandovejen gennem bestyrelsesformanden, der herefter retter henvendelse til generaldirektøren.”

Forvirret? Så glæd dig til næste afsnit! Og glem alt om Lars Hedegaards uklare, undvigende og oftest manglende svar på både dette og hint, for dér samles interessen åbenbart ikke…

Om Per Brahde

Denne blog tilhører Per Brahde, freelance journalist og skribent. Leverer løsninger inden for formidling, kommunikation, research og information. Uddannet cand.mag. i Dansk og Filosofi, Aalborg Universitet 2007 og skov- og landskabsingeniør, Skovskolen 1976.
Dette indlæg blev udgivet i Politik, Samfund. Bogmærk permalinket.