Dyr og mennesker

Et lille bidrag, Skipper, til din kommende samling af filosofiske uhyrligheder, hvor din pragmatiske optik vil hæfte sig ved et »aldeles unødvendigt skel mellem dyr og menneske«! Det kunne måske ellers være ganske tankevækkende, at mennesket – vagt udrustet som det er fra naturens side i henseende til instinktsikkerhed, sanser, offensive og defensive midler, et sandt ’naturens stedbarn’ – på forunderlig vis har evnet at bosætte sig og overleve overalt og under de mest ekstreme forhold her på kloden. Men slige petitesser skal vel ikke opholde os i vor søgen efter en forståelse af mennesket og den verden, der omgiver det?

Om Per Brahde

Denne blog tilhører Per Brahde, freelance journalist og skribent. Leverer løsninger inden for formidling, kommunikation, research og information. Uddannet cand.mag. i Dansk og Filosofi, Aalborg Universitet 2007 og skov- og landskabsingeniør, Skovskolen 1976.
Dette indlæg blev udgivet i Filosofiske smuler, Natur, Vagabonderende tanker. Bogmærk permalinket.