Utopierne

FanatikereNæ nej … Skaberværket er i orden! Det er menneskene, jeg sommetider må brokke mig lidt over. Nogle af dem. Just dem, der ikke kan eller vil indse, at mestendels er der godt at være her på Vorherres Grønne Ager.

Og når det måske ikke altid er tilfældet, så er det, fordi vi render rundt med den gamle drøm om Paradis og tror, at mindre kan sgu ikke gøre det. Så har vi fundamentalisten – eller psykopaten! Som formentlig er i slægt med hinanden; fællestræk, det har de ubestrideligt.

Som gamle Churchill formulerede det: »A fanatic is one who can’t change his mind and won’t change the subject.«

Om Per Brahde

Denne blog tilhører Per Brahde, freelance journalist og skribent. Leverer løsninger inden for formidling, kommunikation, research og information. Uddannet cand.mag. i Dansk og Filosofi, Aalborg Universitet 2007 og skov- og landskabsingeniør, Skovskolen 1976.
Dette indlæg blev udgivet i Vagabonderende tanker. Bogmærk permalinket.