Et lønligt håb

Inger Støjberg besøger Thy

Inger Støjbergs stramninger kommer så hurtigt, at de burde have kvalt hinanden i fødslen, men ak nej! Stolt som en pave luner fruen hænderne i lommen, mens andre må skutte sig i vinterkolde telte.

Alle internationale konventioner og fredsbestræbelser siden 2. Verdenskrig – ad Hekkenfeldt til med hele molevitten! Mere end et halvt århundredes seje kamp for ‘aldrig igen’ indstilles, alle håb og drømme om sameksistens i fred og fordragelighed slukkes – stivnet i et flabet smil!

Haves: interneringskoordinator
Ønskes: integrationsminister

‪#‎landetderburderødmeafskam‬ ‪#‎ikkeimitnavn‬ ‪#‎dkpol‬

Om Per Brahde

Denne blog tilhører Per Brahde, freelance journalist og skribent. Leverer løsninger inden for formidling, kommunikation, research og information. Uddannet cand.mag. i Dansk og Filosofi, Aalborg Universitet 2007 og skov- og landskabsingeniør, Skovskolen 1976.
Dette indlæg blev udgivet i Medier, Politik, Pyskologi, Samfund, Vagabonderende tanker. Bogmærk permalinket.