Dies irae

Ralf Pittelkow er vred i disse dage. Meget vred. Udgivelsen, han driver sammen med fru Karen er under angreb. Af ‘de venstreorienterede’ – hvortil Jyllands-Posten åbenbart også hører… Hillemænd! Hvor mange kan mon overbevises om den opfattelse, hr. Pittelkow? Langt mere præcis er nok pointen her:

»Problemet er i al sin korthed, at Den Korte Avis hedder det, den hedder: en avis. For er der noget, Ralf Pittelkows og Karen Jespersens fælles udgivelse ikke er, så er det en avis.« (Politiken, 19.11.2014)

Om Per Brahde

Denne blog tilhører Per Brahde, freelance journalist og skribent. Leverer løsninger inden for formidling, kommunikation, research og information. Uddannet cand.mag. i Dansk og Filosofi, Aalborg Universitet 2007 og skov- og landskabsingeniør, Skovskolen 1976.
Dette indlæg blev udgivet i Medier, Samfund, Vagabonderende tanker. Bogmærk permalinket.