Suk

Hvor har vi det urimeligt svært i Danmark! Ulandsbistanden skal derfor beskæres, og den overmåde voldsomme flygtningestrøm begrænses. Eller endnu bedre: eksporteres til lande med erfaring og ekspertise og store, tomme kornlagre. Men fro og frejdigt har vi siden 2003 ved enhver given lejlighed prøvet vor krigslykke i fjerne lande og er godt i gang med at købe nye kampfly til kommende eventyr.

Mens dette pågår, søges de humanistiske fag minimeret, helst afviklet, hvilket naturligvis er helt tilfældigt og uden mindste sammenhæng med det første…

Ak, Danmark. Snart ligger du søndertrådt i din egen naivitets vældige fodspor!

Om Per Brahde

Denne blog tilhører Per Brahde, freelance journalist og skribent. Leverer løsninger inden for formidling, kommunikation, research og information. Uddannet cand.mag. i Dansk og Filosofi, Aalborg Universitet 2007 og skov- og landskabsingeniør, Skovskolen 1976.
Dette indlæg blev udgivet i Kultur, Politik, Samfund, Vagabonderende tanker. Bogmærk permalinket.