Hundeliv

Walther & ThamaraHar endnu en gang været heldig at få hyre som ‘hundesitter’ for Walther og Thamara, bedre kendt som Rævepelsen og Kæledæggen. Hvem, der er hvem, kan man vist dårligt være i tvivl om.

Vi har lige været nede i engen, moget os godt til og sendt alle fasaner ud på en herlig motionstur, at de kan holde deres flyvefærdighed vedlige. På en mark i det fjerne duperede en rå med en yndefuld pastiche på “Hjortens Flugt”. Den ville ellers have gjort sig bedre som i “Frk. Jensens Kogebog”, for efter strabadserne begynder vi nu så småt at tænke på aftensnadveren…

Share

Om Per Brahde

Denne blog tilhører Per Brahde, freelance journalist og skribent. Leverer løsninger inden for formidling, kommunikation, research og information. Uddannet cand.mag. i Dansk og Filosofi, Aalborg Universitet 2007 og skov- og landskabsingeniør, Skovskolen 1976.
Dette indlæg blev udgivet i Dyr, Foto, Natur. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.