Ranslirpa

april-foolsStore Skeptikerdag erklæres hermed for ikke blot indledt, men søsat. Bølgerne går højt på Facebook, hvor amorinerne svæver i luften båret af stort letsind, og flere har besøgt de mest listige klubber.

Alle letbenede nyheder vil dagen igennem blive gransket nøje, og de mere flyvske vil få strøet salt på halen… Men hvad gør man med DR’s historie om produktion af økologisk strøm genereret af elektriske ål?

Den er jo lige til at komme i stødet af!

Om Per Brahde

Denne blog tilhører Per Brahde, freelance journalist og skribent. Leverer løsninger inden for formidling, kommunikation, research og information. Uddannet cand.mag. i Dansk og Filosofi, Aalborg Universitet 2007 og skov- og landskabsingeniør, Skovskolen 1976.
Dette indlæg blev udgivet i Begreber, Medier, Samfund, Vagabonderende tanker. Bogmærk permalinket.