Naturen

En solsort har i nogen tid bevæget sig rundt på græsplænen. Ad snirklede veje, tilrettelagt efter et system, den næppe selv forstår. Eller måske? Hovedet skiftevis højt hævet og helt nede mellem stråene, snart på sned til højre, snart til venstre. Hurtige, resultatløse udfald. Omsider kommer en orm op fra græssets dyb, sprællende og modvilligt bliver den fugls føde.

Og måltidet indtages under en stadig agtpågivenhed, som næppe er gavnlig for fordøjelsen. Kun nådesløsheden bliver helt mæt hver dag…

Om Per Brahde

Denne blog tilhører Per Brahde, freelance journalist og skribent. Leverer løsninger inden for formidling, kommunikation, research og information. Uddannet cand.mag. i Dansk og Filosofi, Aalborg Universitet 2007 og skov- og landskabsingeniør, Skovskolen 1976.
Dette indlæg blev udgivet i Vagabonderende tanker. Bogmærk permalinket.